Avinstallera Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids är skyddat mot att ditt barn avinstallerar. När du avinstallerar Kaspersky Safe Kids måste du ange ett lösenord för administratörskonto. Ge inte detta lösenord till dina barn. Se till att detta lösenord är starkt så att dina barn inte kan lista ut det. Om ditt barn listar ut detta lösenord kan de avinstallera Kaspersky Safe Kids från dator i smyg.

Programmet kommer att meddela dig om försöket att avinstallera Kaspersky Safe Kids när ditt barn klickar på Avinstallera på hens konto. Du kommer inte att få ett meddelande om programmet flyttas till Papperskorgen eller om ditt barn avinstallerar programmet som administratör.

Avinstallera Kaspersky Safe Kids